Pagini

vineri, 26 decembrie 2014

Cum să câştigaţi un ban în plus

Vreţi să câştigaţi un ban plus? Mă bucur. De ce? Fiindcă îmi daţi mie şansa să vă vorbesc despre o platformă care dă posibilitatea fiecăruia să mai câştige un ban în plus. Nu-i aşa că este fantastic? Iar această platformă care ne oferă această şansă se numeşte zerodesk.ro. Această platformă este o platformă de microjoburi prin intermediul căreia şi voi şi eu şi toţi ce îţi doresc un ban în plus îl pot câştiga dacă îşi fac cont pe site. 
Doar utilizatorii înregistraţi ai  site-ului pot cumpăra şi vinde pe platformă. După ce v-aţi înregistrat tot ceea ce trebuie să faceţi este să postaţi un anunţ pe site. Anunţul postat pe site se numeşte ofertă. Dacă aveţi de exemplu un blog, vă puteţi oferi serviciile pentru scrierea de articole plătite. Pentru ca să faceţi acest lucru trebuie să postaţi un anunţ în care vă oferiţi serviciile şi să îl încadraţi la categoria Afaceri de orice fel, categorie pe care o veţi găsi în partea din stânga a meniului.
Dacă vă place să faceţi bijuterii handmade, atunci vă recomand să postaţi un anunţ cu bijuteriile pe care le confecţionaţi pentru ca lumea să le poată vedea şi comanda. Astfel aveţi şansa să câştigaţi un ban în plus. Un astfel de anunţ îl puteţi posta în categoria Cadouri/Atenţii/ Decoraţiuni/ Brăţări.
Microjoburile sunt joburile care dau tuturor oportunitatea de câştiga bani de pe urma pasiunii lor sau a ceea ce ştiu mai bine să facă. De aceea este foarte bine să vă faceţi cont pe un astfel de site. Oricine poate câştiga un ban în plus cu ajutorul acestor microjoburi.
Fie că scrieţi articole interesante, fie că tehnoredactaţi foarte rapid, fie că realizaţi bijuterii handmade sau sunteţi pricepuţi în grafică, webdesign, cu toţii puteţi să postaţi aici anunţuri şi să vă oferiţi serviciile. Chiar şi cei care sunt buni translatori sau buni meditatori îşi pot oferi serviciile, aşa că vă recomand să nu mai staţi pe gânduri şi să intraţi pe site, să vă faceţi cont şi să începeţi să postaţi anunţuri care vă vor ajuta să câştigaţi un ban în plus. Eu vă urez mult succes cu aceste microjoburi!