Pagini

luni, 23 martie 2015

Detox mix si Fiber mix, esentiale pentru detoxifierea organismului


In timpurile noastre, curele de detoxifiere a organismului sunt din ce in ce mai greu de realizat. Programul incarcat, meniurile nasanatoase si mesele abundente in substante toxice pentru organism reperezinte o constanta des intalnita in viata oricarei persoane. Pentru un organism eliberat de reziduuri si substante toxice cele mai potrivite amestecuri de fibre si cereale pot fi gasite in gama produselor Pirifan.




Pirifan, in ritm cu inima naturii



Avantajele unei aluimentatii sanatoase, cu produse naturale, nemodificate genetic si fara E-uri, este secretul care face inima ta sa tina ritmul cu inima naturii. Detoxifierea organismului este unul dintre pasii importanti pe care trebuie sa ii urmezi cu regularitate pentru a te bucura de un aspect fizic placut, o sanatate de invidiat si o viata imbelsugata. Iar produsele magazinului online Pirifan.ro iti garanteaza acest lucru. Detoxifiantii naturali Detox mix si Fiber mix au un rol important in curatarea organismului de toxine si reglarea unor functii importante ale acestuia.



Fiber mix, amestecul de sanatate



Pachetele de 200 de g ale compozitiei Fiber mix sunt un adevarat panaceu pentru un organism stresat si plin de toxine. Amestecul de tarate, seminte bogate in fibre naturale si Omega 3 este dozat pentru un rezultat optim asupra consumatorului. Ingredientele de baza ale amestecului Fiber mix: tarate psyllium, seminte de in si tarate de ovaz reprezinta o portie de sanatate naturala. Efectele consumului de Fiber mix se fac resimtite prin scaderea nivelului colesterolului, reglarea tensiunii arteriale si reglarea tranzitului intestinal. Totodata, produsul se dovedeste si un element de baza in dietele care ajuta la mentinerea unei greutati normale. Cu doar 108 calorii continute de un singur pachet Fiber mix, amestecul produs si comercializat de Pirifan se dovedeste un excelent aliment natural pentru o sanatate de fier.



Detox mix, o cura de sanatate curata



Dietele de detoxifiere sunt recomandate pentru perioade scurte de timp si constau in alimente bogate in antioxidanti, uleiuri esentiale si minerale. De acum insa, poti renunta la goana dupa cumparaturi de fructe si legume proaspete cu amestecul Detox mix de la Pirifan. Compozitia sa constand in: tarate psyllium, seminte de in, coriandru, chimen, oregano, patrunjel si argila reprezinta o reteta ideala pentru curele de detoxifiere rapida a organismului. Efectul fibrelor, plantelor detoxifiante si a uleiului Omega 3 este in masura sa imbunatateasca digestia si sa contribuie la refacerea mucoasei intestinale si a florei bacteriene. Detox mix de la Pirifan este comercializat in pachete de 200g si este un produs 100% natural.



Produse Pirifan pentru diete fitness



Nimic nu poate inlocui exercitiile in aer liber in viata noastra, insa produsele Pirifan compenseaza in mod eficient timpul limitat alocat exercitiilor fizice de relaxare din programul fiecarei persoane. Naturale si sanatoase, mixurile Detox si Fiber sunt adevarate ingrediente ale succesului in cazul dietelor fitness, asigurand necesarul de calorii al unei persoane si mentinand o buna functionare a organismului acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu